Изчерпан

Букшелф Тонколони Elipson HORUS 6B

750,00 лв.

Цена за: чифт

Код според производителя: HORUS 6B

 

Обновената, чисто нова фамилия тонколони HORUS на Elipson пристиа, предлагайки универсални модели за радост на аудиофилите, с несравнимо съотношение цена/производителност! Букшелф, подовостоящи и централни тонколони предлагат прецизно и реалистично възпроизвеждане на звук както за музика, така и за домашно кино.

Описание на Букшелф Тонколони Elipson HORUS 6B

Обновената, чисто нова фамилия тонколони HORUS на Elipson пристиа, предлагайки универсални модели за радост на аудиофилите, с несравнимо съотношение цена/производителност! Букшелф, подовостоящи и централни тонколони предлагат прецизно и реалистично възпроизвеждане на звук както за музика, така и за домашно кино.
ЕЛЕГАНТНОСТ И ХАРМОНИЯ
Новите членове на оригиналната продуктова линия Hórus, представена преди 30 години, също са запазили своя отличителен изискан стил, допълнен от модерен дизайн в 3 покрития: черно – карбон / светло дърво – бежово / орех – тъмно сиво. Елегантният контраст между предния панел и корпуса позволява на тонколоните лесно да се впишат във всеки интериор. Интензивното черно на карбоновото покритие се вписва перфектно в света на домашното кино.
ТОЧНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ
Експертният опит на Elipson в проектирането на прецизни и музикални високоговорители е отразен в тези достъпни тонколони. Horus 11F са акустично проектирани като 2,5-лентови за подови токолонити и 2-лентови за букшелфи HORUS 6B и HORUS 10C централни токолони. Horus се състоят от 130 mm високоговорители, които са направени от цеулоза и фибростъкло, докато неодимовите магнити зад 25 mm копринени куполни пищялки са отговорни за перфектната звукова кохезия. Опитът на Elipson във внимателния дизайн на кросоувърите Prestige Facet, Heritage и Legacy също се използва в тази нова серия Horus. Предният басрефлексен принцип на зареждане на моделите позволява колоните лесно да се поставят във всяка стая.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УНИВЕРСАЛЕН
Състои се от букшелф, подовостоящи,централни тонколони и активен субуфер, продуктовата линия Horus осигурява страхотно изживяване, ноу-хауто на Elipson е изживяване за любителите на музиката, които искат богати тонове, яркостта и мекотата на високите , ниското контролирано присъствие и ефирен звуков образ са предпочитани за стерео инсталации или инсталации за домашно кино.

Букшелф тонколоните Elipson Horus 6B предлага невероятна музикалност в компактен формат за цената си. Кондензирайки целия опит и ноу-хау на Elipson, този елегантен пасивен високоговорител възпроизвежда прекрасна, ефирна звукова сцена и осигурява шарнирно разширение на басовия регистър, което е впечатляващо за размера си. Голямата му акустична гъвкавост му позволява да се използва в стерео или многоканална система за домашно кино!

 

Техническа спецификация на Букшелф Тонколони Elipson HORUS 6B

Конструкция:
2 ленти
Бас рефлекс:
отпред
Препоръчителна мощност на усилвателя (W):
30-120 W
Честота на кросоувър (Hz):
3000
Чувствителност (dB/1W/1m):
87
Високочестотен високоговорител (mm):
1×25
среден/уфер (mm):
1×130
Материал на кутията:
МДФ
Плат:
да, сваля се

Пренос на честота (Hz):
55-25 000 (+/- 3dB)
Импеданс (ом):
8
Тегло (кг):
5,0/бр
Размери (ширина x височина x дълбочина) – mm:
175 x 340 x 250 (270 с решетка)

Материал/Цвят

Black – Carbon, Light Wood – Beige, Walnut – Dark Grey

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: