Klipsch AW-650 в списъка на 10-те най-добри външни високоговорители за 2019

Вие сте оборудвали домът си с качествена звукова система и сега е време да намерите най-добрите говорители на открито. Независимо дали става дума за външен телевизор или просто за музикален фон докато сте навън, инсталирането на външни високоговорители може да подобри преживяването от слушане на музика. Никой не иска да има високоговорители с мотаещи се кабели и т.н. за малко музикален фон на барбекюто. Със специалните външни високогворители няма повече мотаещи се в краката или висящи кабели. Няма малки Bluetooth високоговорители през прозореца, чийто звук е изкривен, защото трябва да го включите на висок глас, за да бъдат чути от вашите гости.
Но какво да кажем за съседите?
Ако сте загрижени за съседите си, инсталирането на външни високоговорители може да е по-добър вариант от това, което използвате в момента. Ако имате външен телевизор, вероятно е високоговорителите да са на гърба на телевизора. Начинът, по който можете да направите звука по-добър, да чуете правилно или да получите достоверна яснота от вградените в телевизора високоговорители е да ги пуснете по-силно, което неминуемо ще пречи на съседите.
Инсталирането на външни високоговорители в двора ще предостави по-голяма яснота и качество на звука, дори и на по-ниски нива. Можете да инсталирате външните високоговорители по-близо до мястото, където пребивавате, което означава, че не трябва да пускате звука толкова силно. Ако сте загрижени за съседите, инсталирайте най-добрите говорители на открито, като ще можете да контролирате звука, като от време на време може и да ги подразните.
Klipsch несъмнено е лидер в потребителското аудио. Тази американска марка проектира и произвежда продукти с най-високо качество и стандарти.
Външните високоговорители на Klipsch AW-650 са затворени в UV-устойчива ABS кутия с неръждаема алуминиева решетка. Цинковата скоба, хардуерът от неръждаема стомана и лесното източване на влага означават, че AW-650 са направени да оцелеят в мокри и снежни условия.
С 350 W мощност и 95dB чувствителност, Klipsch AW-650 съчетават сериозен звук с изненадващо дълбок бас и яснота. Тези външни високоговорители лесно ще изпълнят с музика повечето вътрешни дворове и ще звучат отчетливо и ясно на ниски и високи обеми с минимално изкривяване. Те са сериозно силни, като се има предвид компактния размер. Ако искате качествено външно озвучаване и имате добър бюджет, то Klipsch AW-650 са най-добрите говорители на открито, които можем да препоръчаме.
Както повечето външни високоговорители на пазара, AW-650 са налични в черно и бяло. Klipsch предоставя специални инструкции за боядисване на високоговорителите в ръководството на собственика.
През целият месец юни външните високоговорители, предлагани от Аудио Арте са с 10% намаление! Ние ще ви консултираме, доставиме и монтираме вашата външна озвучителна система в най-кратки срокове, за да можете да се насладите на Лятото!

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *