Компактен и елегантен стрийминг усилвател NAD C700

Начинът, по който хората откриват и преживяват музиката, се промени драстично. Днешните слушатели стриймват музика от каталози през интернет с по-добро качество на звука от дисковете. За да опростят избора на музика, стрийминг услугите предлагат инструменти за откриване на подбрани плейлисти, а безжичното мултирум аудио достига до всяко кътчи в домът ви.
Стрийминг усилвателят NAD C 700 BluOS е компактно решение тип „просто добавете тонколони“, което обхваща всички възможности в ерата на стрийминга, предлагайки най-съвременно усилване, което ще ви пренесе до любимата ви музикална дестинация.

„NAD C 700 е изключително ценен за тези, които търсят модерна и лесна за използване, самостоятелна музикална система. Откакто NAD представи легендарния интегриран усилвател 3020 през 1978 г., компанията ни е известна с производството на устройства с висока производителност и иновации. С мрежовия усилвател C 700 BluOS, NAD актуализира тази традиция в ерата на стрийминг“, обясни Кас Ооствогел, продуктов мениджър в NAD Electronics

Със своя елегантен, минималистичен дизайн и първокласни материали, усилвателят NAD C 700 BluOS ще зарадва дори най-взискателните слушатели, както слухово, така и визуално. В здравия алуминиев корпус е поместен мощен HybridDigital UcD усилвател и мрежов стример с BluOS. Високопроизводителният дизайн на UcD усилвателя е известен със свръхнисък шум и минимално изкривяване в целия честотен диапазон, независимо от натоварването на тонколоните. Предният панел е с 5-инчов цветен дисплей с висока разделителна способност, който показва обложки на албума, статус на песента и системни настройки.
С приложението BluOS слушането на музика от вашата цифрова библиотека или стрийминг от интернет радио и онлайн услуги като Spotify, Amazon Music HD, Tidal и Qobuz е изключително лесно.

Спокойно може да се каже, че NAD C 700 има всичко необходимо за възпроизвеждане на музика – трябва само да свържете озвучителни тела към него. USB портът на задния панел ви позволява да свържете външно устройство, докато приложението BluOs Controller ви позволява да възпроизвеждате музика от различни стрийминг услуги или интернет радио. Самото приложение също ви позволява да конфигурирате подходящия сигнал между субуфера и тонколоните.

NAD C700 разполага с изход за субуфер и два чифта аналогови RCA входове, както и коаксиални и оптични цифрови входове за свързване на игрова конзола, CD плейър или други компоненти, както и HDMI порт Z eARC за свързване на телевизор. По този начин силата на звука може да се регулира не само чрез приложението BluOS Controller, но и чрез дистанционното управление на телевизора. Двупосочен Bluetooth с aptX гарантира удобно слушане на музика, например с помощта на безжични слушалки и позволява поточно предаване на аудио от всяко устройство, което поддържа този безжичен стандарт.

Други функции включват мултирум чрез приложението BluOS, MQA декодиране и изобразяване, Hi-Res аудио възпроизвеждане до 24-bit/192kHz и поддръжка на гласов контрол за Alexa, Google Assistant и Siri.
Компанията също така предлага софтуерни инструменти, които интегрират NAD C 700 в системи за SMART HOME управление на Control4, Crestron, Elan, RTI и други.

NAD C700 е наличен в нашият шоу-рум и всички ние останахме изумени от добрата му работа, след свързване. За любителите на марката, този стрийминг усилвател е едно малко бижу на доста под цената на NAD М10. За повече информация, можете да ни позвъните на телефон 02 964 11 15.

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *