Седмица на отворени врати за SONY 4К Домашно кино

Sony VPL-VW790ES и VPL-VW590ES са 4K проектори за домашно кино с впечатляващ HDR. Мозъкът на тези два проектора е видео процесорът X1, разработен на базата на превъзходния видео процесор на BRAVIA TV и оптимизиран за използване в проектор, съчетавайки динамичен HDR подобрител и технологии за супер резолюция. Всяко изображение оживява и придобива реалистична визия. Получавате максимума от днешните UHD Blu-ray и стрийминг услуги с висок динамичен обхват. HDR видеото предлага разширен диапазон на яркост, който осигурява по-реалистични изображения с висок контраст и брилянтни цветове.
Според самите Sony процесорът за изображения X1 за проектор носи в себе си технологията на SXRD (Silicon X-tal Reflective Display), представена в цифровите кинопрожектори на Sony, като осигурява изображения с безпрецедентна яснота, дължаща се на 4K (4096 x 2160 пиксела) разделителната способност.
Проекторите за домашно кино на SONY VPL-VW790ES и VPL-VW590ES възпроизвеждат цвят и контраст, които са верни на намерението на създателя на картината. Динамичният HDR усъвършенства обработката на сигнала, като разширява обхвата на затъмняване, за да подобри нивата на черното. Всичко това осигурява по-добрър контраст и динамичен обхват в реално време кадър по кадър. Казано просто, светлите зони стават по-ярки, тъмните зони стават по-тъмни, заедно с подобрена текстура, цвят и реализъм за възможно най-доброто възпроизвеждане на изображението, съвпадащо възможно най-близо до желаното от режисьорите съдържание.
Кристофър Мълинс, продуктов мениджър за домашно кино за Sony Professional Solutions Europe, коментира: „Sony е начело на пазара на 4K проектори за домашно кино с 4K SXRD проектори в продължение на почти десетилетие и ние сме развълнувани да обявим нова гама от модели за домашно кино.“ Той добави, „Прожекцията на голям екран, завладяващото гледане, което осигурява истинското намерение на създателя на произведението, е основна цел при разработването на новите ни проектори и тези нови модели не са изключение.“
За всички любители на домашното забавление, Аудио Арте, като Акредитиран партньор на SONY за Домашно кино за България, представя в действие новият модел VPL-VW790ES в „Седмица на отворени врати“ в демо-залата на фирмата в София, от 28 октомври до 4 ноември 2020г. За повече подробности можете да позвъните на телефон 02 964 11 15

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *