Munich High End шоу 2017 – 36 издание

От 18 до 21 май 2017г. Аудио Арте присъства на 36-то издание на High End show в Мюнхен, където бе показан целият спектър иновации на аудио пазара на повече от 29 000 квадратни метра изложбено пространство. Шоуто The High End е най-важно място за срещи в света за аудио индустрията от най-висок клас, където се представят нововъведенията в аудио технологиите. Шоуто се организира от High End Society – търговската асоциация за висококачествени електронни домашни развлечения, чиито членове включват водещите компании в индустрията.
Повече от 500 изложители от над 40 страни представиха своите продукти и услуги, и повече от 20 000 посетители, от които 7 000 търговци и дилъри от всички краища на света се запознаха с нововъведенията в сферата на аудио индустрията.
Секторът на потребителската електроника претърпява радикална трансформация в ерата на цифровизацията. Лесната достъпност и новите потребителски навици означават, че днес хората слушат повече музика от всякога. Концепции като стрийминг и мулти-стайни системи стават все по-популярни. Това означава, че една от най-големите бъдещи тенденции е в удобните за ползване цифрови устройства. Все повече потребители съчетават много различни устройства в собствените си домове и използват интелигентни системи за връзка, които предлагат повече удобство, сигурност, развлечения и най-вече икономии на разходи и енергия. Изложбата High End отразява тези тенденции в индустрията.
Освен представяне на продукти, събитието популяризира разнообразна програма от странични събития, включително жива музика, многобройни разговори, семинари и музикални презентации. Нова атракция на панаира е обособеното място за тестване на слушалки. Тук посетителите директно сравняват различни модели слушалки, използващи идентични висококачествени музикални клипове.
Аудио Арте ще се постарае постепенно да ви запознае с всички иновации. Следете нашия сайт и канал в Ytube

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *