Synthesis отговаря на възгласите „CD is dead“

Сякаш за да успокои пронизителните викове „CD is dead“, ROMA 14DC + от италианската компания Synthesis, показва колко добре звукът може да бъде извлечен от тези класически поликарбонатни дискове.
CD плейърът Synthesis Roma 14DC + не само осигурява висококачествено възпроизвеждане на CD, но също така има USB вход за свързване на външни източници. Използването на 14DC + лампи в аналоговия път на Synthesis Roma прави звука на музиката богат и наситен.
Roma 14DC + използва TEAC CD 5020 и това осигурява много стабилна дискова платформа. Инсталиран в плейъра и специално проектиран за възпроизвеждане на CD-Audio , TEAC CD 5020 осигурява високата производителност на този CD плейър.
Synthesis Roma 14DC + разполага с мощно защитен трансформатор за намаляване на шума. Аудио веригите на плейъра използват висококачествени метализирани полипропиленови кондензатори. Всички важни компоненти на устройството са свързани към стабилизирани захранвания. По време на употреба Roma 14DC + е механично безшумен. Не се чуват шумотевици или намеци за тях – дори да поставите ухото си точно до плейъра. Дори не чувате механично циклично съскане или поредица от щракания при възпроизвеждане на повредени дискове. Отлично!
Компакт дисковият плейър ROMA14DC + има USB вход тип „B“, DSD 5,6MHz, вход за оптичен и коаксиален сигнал. С 32-битова резолюция звуковата сцена е широка и точна, възпроизвеждането на звука е сензационно! Чрез използване на ECC88 / 6DJ8 на изходния етап като диференциален усилвател се получава перфектно съвпадение с изхода от преобразуващото устройство (Asahi Kasei AK4495S), в резултат на което се получава освен това много нисък изходен импеданс и широка честотна лента. За целта се използва извънгабаритен силов трансформатор с електростатичен щит за намаляване на смущенията.
Джими Хюз от HIFI+ беше невероятно впечатлен от ROMA 14DC +:
„Бях впечатлен от цялостната презентация – каза той, – която беше чиста, ясна и фокусирана, с добри детайли и дефиниция. Забелязах почти моментално допълнителният фокус и прецизност на ROMA. Там нямаше нищо грубо, хлабаво или своенравно по отношение на звука. По-скоро изглеждаше фокусирано и контролирано, с отлична яснота и детайлност. Истинска неутрална презентация, която звучеше естествено и реално, без намек за преувеличение или излишък. “
В заключение той каза, „Този CD плейър буквално издига този вид слушане на музика на ново ниво. Можете да слушате всякакъв вид музика с деликатност и реализъм. “
И не на последно място трябва да кажем, че CD плейърът Synthesis Roma 14DC + е произведен в собствената фабрика на компанията в Италия и отговаря на най-строгите европейски изисквания за надеждност на конструкцията, както и с отлично външно покритие.

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *