Technics анонсира пускането на 2 нови грамофона

Technics представи два нови грамофона с директно задвижване Premium Class SL-1500C и SL-1200MK7 на Panasonic Convention. Световната им премиера беше на изложението CES 2019 в Лас Вегас, а във Франкфурт бяха представени за първи път пред европейска публика.
SL-1500C наследява High-End концепцията на Technics за висококачествен звук, към която са добавени множество оригинални технологии, като електродвигател за директно задвижване без сърцевина и високочувствително рамо. За улесняване на възпроизвеждането на аналоговите плочи, вграденият грамофонен еквалайзер дава възможност за свързване с много различни устройства. SL-1500C също така е окомплектован с висококачествена грамофонна доза Ortofon 2M Red.
SL-1500C е цялостна грамофонна система, предназначена за широк кръг потребители, включително аудиофили и любители на винила.
SL-1200 стартира като популярен грамофон с директно задвижване през 1972 г. и става най-продаваният модел с 3 500 000 кумулативни продажби в серията. Грамофонът се отличаваше с голям въртящ момент, лекота на работа и висока надеждност. Получи висока оценка както от аудиофили, така и от диджеи, спомогнали за развитието на DJ културата в области като електронната танцова музика. Серията продължава да бъде силно приветствана от диджеите и днес. Новият грамофон SL-1200MK7 наследява традиционния дизайн на едноименната серия и запазва същата лекота на работа и дългосрочна надеждност. Към тези достойнства са добавени нов директно задвижващ електродвигател без метална сърцевина, и други подобряващи звука технологии. Грамофонът също така разполага с нови DJ функции за възпроизвеждане, като например възпроизвеждане в обратна посока.

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *