Welcome to the #SPEED OF SOUND със слушалките Klipsch T5II McLaren

За тези от вас, които искат нещо повече от първокласно качество, Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Editon е това, от което се нуждаете. Това устройство ще осигури всичко, което Klipsch T5 II True Wireless Sport може да предложи, но с излъчване на допълнителен лукс и изящество.
Слушалките и калъфът са проектирани да отразяват партньорството на Klipsch с McLaren. Ярко оранжевата цветова палитра отличава устройството от останалите версии отчетливо.
За да съответствате на ценовата точка на това първокласно устройство, получавате и гравирана метална карта, за да покажете нейната оригиналност.
Калъфът, който получавате на Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition, не е обичайният метален калъф. Вместо изцяло метално покритие тук има карбон с допълнителна твърда пластмасова обвивка, направена да издържа на случайни почуквания и падане на пода. В допълнение има допълнителна подложка за безжично зареждане. Най-добрият начин да се опише е, че е като водоустойчив корпус за GoPro и поради това дизайнерско намерение, корпусът е дебел, но с определена причина
Слушалките Klipsch T5 II True Wireless McLaren Edition са прахоустойчиви и водоустойчиви (клас на защита IP67). Интериорът на корпуса на McLaren Edition се различава от стандартния корпус T5 II и се предлага със „система за отстраняване на влагата“, която всъщност е подвижно отделение пълно със силикагел. Когато поставите слушалките обратно в кутията, силикагелът ще абсорбира остатъчната влага и ще бъдат перфектно сухи.
Отварянето на кутията изисква отключване на дръжката и когато я затворите, можете да почувствате удовлетворяващо плътно заключване. В допълнение калъфът има и каишка за носене.
Що се отнася до самите слушалки, те впечатляват с уникален цвят, вдъхновен от McLaren. Направени са от изключително висококачествена пластмаса, с добра изработката., като лявата слушалка е брендирана с логото на ‘Klipsch’, а дясната е с логото на McLaren.
T5 II True Wireless Sport използва физически бутони за управление – те са тактилни и отзивчиви. Натискането на бутоните изобщо не причинява дискомфорт в ушите ми, вероятно поради използването и на овални ушни връхчета. Има придружаващо приложение, наречено Klipsch Connect, който ви позволява да актуализирате фърмуера, да зададете сила на режима на прозрачност и да регулирате еквалайзера.
Режимът на прозрачност на T5 II True Wireless Sport McLaren позволява звуци от външната среда. Ефектът е съвсем естествен и микрофонът усилва повечето звуци на околната среда. Всъщност четирите вградени микрофона осигуряват ясно предаване на глас, който дори при силен страничен шум, се откроява отчетливо.
Плътните силиконови капачки са направени, за да ви осигурят отлична пасивна шумоизолация, но понякога трябва да сте наясно какво се случва около вас. Активирайте Surround Mode и спортните слушалки T5 II McLaren Edition позволяват повече съраунд звук.
Средният диапазон е фокусът на слушалките, като вокалите заемат централно място и звучат чисто и плътно. Нивото на детайлност и яснота е наистина добро. Високите честоти добавят блясък в по-високите ноти, докато басът е стегнат, въздействащ и контролиран, за да не позволи да се прокрадне в средата, без допълнителен бум. Като цяло T5 II True Wireless Sport McLaren Edition има добре балансиран звук, настроен да звучи за комфортно аудио изживяване.
Животът на батерията е непроменен от предшественика си на 8 часа при пълно зареждане с допълнителни 24 часа от кутията за зареждане. Това количество живот на батерията трябва да е достатъчно, за да издържи един месец. Тъй като целият корпус е проектиран да бъде водоустойчив, портът за зареждане е разположен вътре в кутията. Калъфът за зареждане се зарежда чрез USB-C, а има и допълнително безжично зарядно устройство, което поддържа максимална мощност от 10W.

В заключение можем да кажем, че за цената си Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition са изключително добри и като звук и като дизайн. Повечето критици ги включиха в топ 5 слушалките на 2020. Да не подценяваме и факта, че две марки като Klipsch и McLaren ни обединяват в любовта си към перфектния звук и високите скорости под слогана SPEED OF SOUND!
Слушалките са налични в шоу-рума на Аудио Арте и може да ги видите, чуете и закупите. Наистина, няма да съжалявате!

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *