Zappiti 4K player получи няколко награди от престижни AV медии

От самата си поява до сега, Zappiti Player 4K получи множество софтуерни актуализации, което позволява днес Zappiti Player да е с повече функции и да е по-лесен за употреба. Това е и причината да получи множество награди от Hi-End пресата: 2016 Elite Product от T3 Magazine, Recommanded Product от Diapason и must AVCeaser.

Списанието Т3
Най-високите технологии на селекцията. Истинска бойна машина, способна на почти всичко, което можете да си представите. Идеалното решение за любителите на домашно кино.

AVCesar
Сега Zappiti Player изглежда надежден и лесен за използване, съвместим с най-новите кодеци. Предлагaйки невероятно качество на изображението е достоен за най-добрите актуални Blu-Ray плейъри.

Diapason Magazine
Новият Zappiti Player пристига в семейството на Zappiti с много и нови функции. Най-важната спецификация е способността му да съхранява данни до 16TB. Това е медиен плейър с добри Av възможности и чудесен Zappiti onscreen user интерфейс.

AVHD
Контролирано от Zappiti, Realtek RTD1195 SoC предлага красив декодов капацитет. Основният интерес на продукта е неговият Zappiti потребителски интерфейс, който остава един от най-успешните в своята категория.

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *