Изчерпан

CD Плеър Creek 4040CD

1600,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: Creek 4040CD

 

„4040 CD отговаря на най-взискателните приложения. Независимо дали се използва в домашна аудио или настолна система, той е лесен за използване и луксозен в експлоатация. Създаден, за да осигури напълно завладяващо Hi-Fi изживяване”

Описание на CD Плеър Creek 4040CD

ПРЕГЛЕД

Компакт дисковете може да са наследен формат от 20-ти век, но повечето хора все още имат идеално добра колекция от компакт дискове, които, ако не се използват, ще събират прах или ще бъдат изпратени на сметището. Вашата CD музика е изцяло собственост и не е взета назаем от облака. Така че, защо не експлоатирате това, което е ваше?

РАЗМЕР

Миниатюрният корпус на CREEK 4040 CD, със своя екструдиран алуминиев преден панел, съответства на интегрирания усилвател 4040 A. Техническият напредък и миниатюризацията на схемите през последните 40 години вече не се нуждаят от тежка работа по корпуси и захранвания за точно извличане на цифрова музика от CD.

КОНТРОЛ

Интуитивният потребителски интерфейс и сложната система от менюта на 4040 CD се управляват лесно от дистанционно управление или дискретни бутони на предния панел.

ЦИФРОВИ ИЗХОДИ

CREEK 4040 CD предлага три вида цифрови изходи за взискателния аудиофил, включително изолиран от трансформатор SPDIF (чрез коаксиален RCA), професионален балансиран AES-EBU (чрез XLR) и оптичен TOSLINK.

DAC

CREEK 4040 CD осигурява полезен вграден DAC за удобен самостоятелен аналогов аудио изход чрез чифт RCA гнезда. Въпреки това, за да се осигури най-висококачествено аудио възпроизвеждане, се препоръчва да се свържете към 4040 A чрез SPDIF коаксиален или оптичен цифров изход, за да се възползвате от отличния ES9018K2M ESS Sabre32 Reference DAC на усилвателя.

ЗАХРАНВАНЕ

Ключът към впечатляващата производителност и малкия размер на 4040 CD transport / CD плейър се намира в неговото ефективно и стабилно външно DC захранване. Многорегионалният захранващ адаптер осигурява солидно 12V DC напрежение за захранване на вътрешните стабилизатори на напрежението на 4040 CD, които захранват всяка част от веригата.

В ГОТОВНОСТ

Разпознаването на аудиосигнала позволява на CREEK 4040 CD да намали консумацията на енергия, като намали захранването на несъществени вериги, когато не са необходими, до по-малко от 0,5 W. Времето за изчакване може да се регулира в менюто.

КАЧЕСТВО НА CD

Правилно записаните и добре поддържани компактдискове все още могат да осигурят резолюция, равна на повечето поточно предавана музика. Родният 16-битов 44,1kHz формат на компактдиска е подходящ за повечето музикални повторения и не е компресиран. За сравнение, по-голямата част от поточно предаваната музика претърпява някаква форма на компресия, за да намали размера на файла си, с последващи загуби. Като бонус компактдисковете осигуряват положително тактилно изживяване и предоставят бележки за изпълнител и заглавие.

Техническа спецификация на CD Плеър Creek 4040CD

Цифрови изходи:   1x коаксиален RCA, 1x оптичен TOSLINK, 1x AES-EBU балансиран цифров XLR

Аудио изход:  Стерео аудио изход през RCA гнезда

Мрежово напрежение:  Автоматично вариране от 100V до 250V, 50/60Hz

Консумирана мощност:   20 W, <0,5 W – Макс., в режим на готовност

Автоматичен режим на готовност:   Изключва се след предварително зададено време без сигнал. Натискането на бутон на предния панел или дистанционен бутон събужда компактдиска от режим на готовност, заедно с полезен 12V тригер Времето за изчакване в режим на готовност се регулира в менюто

Цветове на покритието:   Допълнителен сребрист или черен преден панел. Черно външно покритие

Тегло:  1,8 кг (4 фунта) нето, <3 кг (6,6 фунта) бруто

Размер Ш/В/Д: 21,5 x 6 x 22 cm (8,46″ x 2,36″ x 8,66″)

Материал/Цвят

Black, Silver

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: