NAD Празнува 50 годишнина!

NAD 3020 LE на изгодна цена от AudioArte. Позвънете на 029641115 за поръчка, консултация или демонстрация.

NAD Празнува 50 годишнина! - Аудио Арте

Тази година още една от най-известните Hi-Fi марки – NAD Electronics отбелязва своята 50 годишнина от основаването си през 1972г.

През 1972 г. група напредничави аудио ентусиасти се събират, за да създадат уникална аудио компания. Така се ражда NAD (New Acoustic Dimension). В продължение на пет десетилетия NAD трансформира hi-fi индустрията със смели подходи към дизайна на усилвателите, съчетавайки високоефективно усилване с простота на работа, за да предостави най-добрите усилватели с най-добра стойност за любителите на музиката по света.

NAD Electronics ще отпразнува 50-годишнината на марката с поредица от събития от октомври 2022 г. до май 2023 г. на Мюнхенското High-End изложение. .

NAD Празнува 50 годишнина! - Аудио Арте

По повод годишнината компанията обяви и пускането на лимитирана серия интегриран усилвател C 3050 LE, вдъхновен от винтидж дизайна с препратка към класическия NAD 3033 от 70-те години на миналия век, включващ елементи от ретро дизайн, корпус от сатениран орех, двойни VU измерватели, пуш бутони и оригиналното логото на NAD в курсивен стил.

През последните 50 години NAD Electronics произвежда електронни компоненти, включително усилватели, изходни продукти като грамофони, CD и касетофони и по-скоро стриймъри и A/V приемници. Марката се наложи като име в HiFi техниката за дома особено след успеха на интегрирания усилвател NAD 3020, който с течение на времето се превърна в един от най-продаваните бюджетни усилватели в историята.

Препоръчани статии

Все още няма коментар, споделете вашето мнение в полето за коментари по-долу!


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *